L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 17 de març del 2020

Ajudem els alumnes de 2n de Primaria i 4t d'ESO del col·legi Sant Josep HHDC que participen en la Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València (MICE).



Els alumnes de 2n de Primària i 4t d'ESO del col·legi Sant Josep HHDC de Tavernes han participat, per primera vegada, en la Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València (MICE).
 
L' alumnat de 2n de Primària ha realitzat un curtmetratge molt divertit i original del clàssic "El vestit nou de l'emperador", en versió subtitulada, atenent a l'escola inclusiva. 

Podeu vore el curtmetratge en l'enllaç següent:

https://youtu.be/jis3Y9RC5z0 

Per la seua part, els alumnes de 4t d'ESO han fet un book tràiler de teatre d'ombres a partir d'una obra que, enguany, fa el seu 30 aniversari: "Mor una vida, es trenca un amor". Una clàssica història d'amor i repressió social. 


La podeu vore a l'enllaç següent: 

https://youtu.be/bsBoPhJ_M2g


Us aconsellem de vore-les. Paga la pena. I no us oblideu que la manera d'ajudar-los és clicar a la icona de "M'agrada", que és el vot que val per participar en el premi del públic.

El MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu) és una experiència per a xiquetes, xiquets, joves, professorat i públic en general, amb pel·lícules realitzades per alumnes dins d’entorns d’aprenentatge. Va nàixer a València l'any 2013 per impulsar l’educació amb experiències als mitjans de comunicació i les noves tecnologies i s’ha convertit en un referent de l’educomunicació dins i fora d’Espanya. Disposa de dos premis, públic i jurat. 

Remés