L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 7 de març del 2020

La instal·lació d'unes marquesines i seients millora el Camp del Vergeret



L'Ajuntament, a través de la regidoria d'Esports que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llácer, ha instal·lat unes marquesines amb dues filades de seients per al public en el Camp de Vergeret, dins de les millores i manteniment de les instal·lacions esportives que efectua al cap de l'any.




La instal·lació d'aquestes marquesines serà molt ben rebuda pels assistents a les activitats esportives que es porten a cap en el Camp del Vergeret, i especialment per la gran família del rugbi en ser aquest camp on juguen  els seus partits i entrenen tots els equips de rugbi Tavernes-Alpesa.