L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 8 de març del 2020

El Centre Excursionista inaugura la 48a Setmana Muntanyera i l'exposició del concurs de fotografia social


El Centre Excursionista de Tavernes va inaugurar ahir la "48a Setmana Muntanyera" que commemora els 48 anys d'existència de l'entitat en un acte que va tindre lloc en la seu del carrer Sant Pere, i que va servir per lliurar els premis del "XII concurs de fotografia social", moment que recull la imatge de dalt.

El president de la entitat, Vicent Felis, va obrir l'acte amb unes paraules on ha recordat la gran activitat desenvolupada al llarg de l'any i molt en especial les darrers cinc setmanes quan el Centre Excursionista ha estat l'organitzador del "Trail de Les Creus", la "Prova de Marxa Nòrdica" de la FEMECV i ara la "Setmana Muntanyera" que recordava ha hagut de canviar de data per aquestes activitats.



Vicent Felis va donar les gràcies als membres del centres pel gran treball realitzat i va passar a explicar la programació esportiva i cultural preparada per a la setmana, entre les quals comentava la "marxa travessera" Alzira Tavernes anunciada per avui diumenge, l'observació astronòmica o la xerrada de dijous sobre violència de gènere.

L'alcalde de Tavernes, Sergi González va donar l'enhorabona al CETV pel gran treball mediambiental i de protecció de la natura que du a cap i també pel conjunt de les múltiples activitats esportives dutes a cap. "Esdeveniments com el "Trail de Les Creus" és ja un referent esportiu en Tavernes, cada any hi ha més inscripcions, i enguany heu sumat la "Copa de la marxa nòrdica", que encara que amb menys participants, és un esport que està creixent i el gran èxit de la vostra organització és molt important per a Tavernes" indicava. 

 


L'alcalde lloava els actes de la setmana, va indicar que té interes a participar en l'observació astronòmica i va avançar que l'Ajuntament té l'expedient conclós de la millora de la via ferrata "Les Marujes" i per tant en breu es podrà usar amb totes les garanties de seguretat. En acabar va felicitar el CETV i els participants per la gran qualitat de les fotos de l'exposició.

XII Concurs social de fotografia.

L'acte va continuar amb la inauguració de l'exposició de fotografies del concurs social, on un any més es va quedar reflectit amb imatges de gran qualitat i actualitat l'activitat del club.




El president de la secció de fotografia, Enric Marco, va incidir en aquest fet, la qualitat de les presentades, i va remarcar que enguany havia baixat el nombre de fotografies presentades, només 29, perquè les bases només permetien una per participant, cosa que canviarà la pròxima edició.

1r premi "Era una vegada la Cova de les Dones (Els Millars"

Marco va assenyalar que notava a faltar fotografies dels viatges culturals que al llarg de l'any organitza l'entitat, cas del viatge a Occitània, terres que recorregué el nostre rei Jaume I de xiquets, i animava als socis a participar en fotografies d'aquestes activitats. Va acabar recordant que dilluns, a partir de les 20'00 hores, hi ha una observació astronòmica en la plaça de Rafael Chirbes, on es podrà vore la Lluna i el planeta Venus.

2n premi Dionis Borràs "Baixant de l'Argualás"
 
Salva Verger, de la secció de fotografia i membre del jurat com a fotògraf professional, va llegir l'acta del jurat que enguany completava el també fotògraf professional Eugenio Suárez Alventosa, i remarcava que els 29 participants havien presentant treballs d'una gran qualitat i que la tasca del jurat havia estat difícil.

3r premi Alfredo Jorge "La ferrata de Villena"

Els premiats han estat:

1r premi Maria del Carmen Garcia Alberola per la fotografia "Era una vegada la Cova de les Dones (Els Millars)


2n premi: Dionis Borràs per la fotografia "Baixant de l'Argualàs"

3r premi: Alfredo Jorge per la fotografia "La ferrata de Villena".