L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de març del 2020

El Mercat Municipal està obert per oferir-nos productes frescos i de qualitat.



Cal recordar que el Mercat Municipal és zona d'abastiment i roman obert, amb la qual cosa podem acudir per a proveir-nos i alhora estarem ajudant el comerç local i de proximitat.

No obstant, els botiguers del Mercat Municipal recorden que, davant la situació que vivim, tots hem d'adoptar canvis en els nostres hàbits. I ho fan per ells i per nosaltres, per totes les nostres famílies, veïns i sobretot per la nostra gent gran, que és la més vulnerable.
 
Aquestes són les recomanacions:

- Feu les vostres comandes per whatsapp, així sols haureu de vindre a arreplegar la compra quan vos avisem i no haureu d'esperar.
- Realitzeu els pagaments amb targeta o bizum sempre que siga possible
- Entreu al mercat amb les mans llavades, tanmateix trobareu sabó per a fer-ho dins també
- No toqueu el gènere, ni els cristalls, ni a nosaltres
- Mantingueu la distància de seguretat amb altres compradors
- No us pareu a parlar amb nosaltres, ni amb altres veïns /es
- Està prohibit estar al mercat si no esteu comprant

I després de agrair a tots i totes la seua cooperació, es comprometen a seguir oferint-nos productes frescos i de qualitat, amb la recomanació de què ens cuidem.
 


Nota del Mercat a facebook