L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 18 de març del 2020

PLENARI MARÇ 2020: L'Agència Valenciana de Turisma i Tourist Info Tavernes fimen un conveni de col·laboració


El plenari va aprovar la firma d'un conveni de col·laboració amb la Generalitat Valenciana, a través de l’Agència Valenciana de Turisme per al desenvolupament del programa Tourist Info, amb manteniment i actualització en aquesta xarxa de l’Oficina d’Informació Turística del municipi. En la imatge l'oficina de la platja, durant una activitat musical al voltant.
.
La firma del conveni amb Turisme de la Generalitat és necessari per a coordinar les competències municipals en matèria de turisme amb les de la Generalitat. A través del conveni es procura, en tot moment, prestar un servei de qualitat en l’oficina vallera, amb un horari de funcionament i atenció al públic de caràcter flexible i adaptat al que hi ha establert per al conjunt de la Xarxa d'Oficines d'Informació Turística de la Generalitat de manera que es millore el grau de satisfacció dels turistes que ens visiten.


L'Agència Valenciana del Turisme i l'Ajuntament tenen subscrit de fa anys un conveni de col·laboració amb l'objecte que l’oficina d'informació turística del nostre municipi,  s'integrara en la Xarxa Tourist Info valenciana i des d'aquell temps s'ha mantingut i actualitzat perquè ambdues parts ho consideren de gran interés per l'oferta turística vallera com pel potencial turístic.

Tavernes és una de les ciutats de la Safor-Valldigna adherida a la Xarxa Tourist Info de la Generalitat, al igual que ho estan localitats com Gandia, Oliva o Xeraco. L'Agència Valenciana del Turisme ha potenciat de fa anys la creació de la Xarxa d'Oficines d'Informació Turística valencianes amb la denominació "Xarxa Tourist Info" amb cobertura per a tot el territori valencià.