L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 9 de març del 2020

El Centre Excursionista va celebrar ahir la Marxa Travessera


Al voltant de 50 persones van participar ahir diumenge en la tradicional "Marxa Travessera" que des de fa 48 anys realitza el Centre Excursionista com una més de les activitats incloses en els actes de la setmana muntanyera de 2020.
 
 
El desplaçament des de Tavernes de la Valldigna fins a la font del Garrofer, en el terme d’Alzira s'ha efectuat en autobús i, des d’allí s'ha caminat per dins del barranc de La Casella fins a la font del Barber per continuar a la font de La Sangonera. La baixada a Tavernes s’ha realitzat pel sender dels Amoladors.
 


Els participants han gaudit d’una bona jornada de senderisme facilitat pel bon oratge que vam gaudir ahir diumenge.

La "Marxa Travessera" és una activitat on participa gent de totes les edats, des de xiquets fins a persones majors. És per tant una bona ocasió perquè els fills i les filles acompanyen els pares més joves del Centre Excursionista i introduir-los en el món del muntanyisme i de l'estima a la natura.
 

Les activitats del Centre Excursionista programades dins de la Setmana Muntanyera continuen avui dilluns a partir de les 20 hores amb una observació astronòmica, a la plaça de l'Escriptor Rafael Chirbes (davant de la Casa de la Cultura) en col·laboració amb l'Agrupació Astronòmica de la Safor. 
 
Remés