L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 20 de març del 2020

PLENARI DE MARÇ 2020: Erre que erre, la mateix pregunta en un més i de nou un "déjà vu".



No feia un més, i ja se'ls havia donat la resposta, però... erre que erre. De nou el "déjà vu" del PP. De nou a  tornar a preguntar per la pintada de senyals viaris tot i la resposta del plenari anterior. I com no, també va ser un "déjà vu" la resposta del govern de Compromís: el regidor Llàcer els donava la mateixa: el treball l'ha de fer, al llarg de l'any, el taller d'ocupació "Et Milloren" dins del programa "Labora".

Llàcer tornava a explicar que el taller té una durada d'un any, que els alumnes havien tingut el primer temps del taller per a classes formatives i que, en el passat febrer, es van introduir i es van iniciar els treballs pràctics de pintura, que havien començat amb actuacions en la placeta del Tio Julio i el Calvari. 

La placeta del Tio Julio recent pintada. 
 
Josep Llàcer, en nom del govern de Compromís, tornava a repetir que la senyalització horitzontal en els carrers i passos de vianant del poble i platja, estava contemplada dins de la programació i planificació del treball pràctic a efectuar per l'alumnat fins el final d'aquest 2020, quan acabarà el taller. 

En un  moment de la intervenció de Llacer en el passat plenari es va dirigir al PP per a dir-los que no atenien, que no escolten les respostes que se'ls donen. Doncs això.!

La convocatòria del taller, com podeu vore en la captura següent, a més de treballs generals en edificis municipals, contempla "l'aplicació de pintura i rehabilitació de voreres amb eliminació d'obstacles i senyalització de passos de vianants".



Aquest taller, que té com a denominació general "Millorem l'entorn de Tavernes de la Valldigna II" i que ha estat possible gracies a la subvenció de 464.109 euros, aconseguida pel govern de Compromís de la Generalitat, amb els quals s'han contractat 25 persones, alumnes i personal docent, durant tot un any.