L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 27 de març del 2020

Els treballs de desinfecció de carrers en el poble i la platja ja ha acabat

 
Ahir aprofitant el bon temps seguiren els treballs de desinfecció dels carrers de Tavernes, i es va poder acabar la tasca programada. Un treball que ha durant uns dies, per les molèsties i dificultats causades per l'oratge i la pluja que ha coincidit amb el temps de fumigació, i que en alguns moments va obligar a detindre el pas dels tractors pel carrers. 



Ahir hi havia un gran equip treballant pels carrers del poble. Aprofitant la millora del dia. I potser el més cridaner de tot va ser eixe tractor-turbo que vam poder vore treballar i que feia que el veïnat isquera al carrer pel soroll que produïa. Una màquina de l'empresa d'adobs Salinas manejat només pel conductor i que porta darrere un conjunt de eixides de material, que pot llançar polvoritzat el producte cap amunt, avall i els laterals, perquè arribe a tot l'arbre quan treballa en el camp, però que en ser un treball per al carrer, duia les boques de dalt tancades.



Uns tractors que ara fa poc més d'un mes es manifestaven pel carrers de València exigint solucions als greus problemes dels camps, i que ara, com a Tavernes, han eixit als carrers de les seues ciutats per posar el seu gra d'arena en la recerca de solucions a una situació greu, no de l'agricultura sinó de tota la societat, la Covid-19. Han estat les maquinàries i equips de Javi Escrihuela i Juan Porta, de la Cooperativa Agrícola, de Francisco Felis (Gato), de Abonos e Insecticidas Salinas i de l'Ajuntament de Tavernes.



I en aquesta noticia, quan avui serà segurament el darrer dia de fumigació - esperem que no hagen de tornar a repetir-la endavant, cosa que seria mal senyal- i per tant pensem que és l'hora de donar-los les gràcies. Per un treball fet per a tot Tavernes, per demostrar la seua solidaritat amb la ciutadania, per la col·laboració prestada a l'Ajuntament i sobre tot, pel desinterés, sense cobrar res ni esperar res a canvi. Gràcies, moltes gràcies.



El exregidor de Compromis, Javi Escrihuela, ho deia ahir en el seu perfil de facebook i les seues paraules són ben il·lustratives: "Esperem no haver de tornar a desinfectar, això voldrà dir que ja hem eixit d'aquest malson" i afegia que "si la nostra aportació ha servit per a rebaixar el nivell víric que puga haver pel carrer i avitar contagis a la gent del poble, estem satisfets i pagats".




Nosaltres - pensem que amb aquestes paraules arrepleguem el sentir general de Tavernes-  també estem satisfets del treball que heu fet, i ho agraïm tant als qui han participat com també a aquells que s'oferiren a col·laborar amb els seus equips de fumigació, i a tots els treballadors municipals. A tots us donem les gràcies.