L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 28 de març del 2020

L'Ajuntament completa la desinfecció amb un segon tractament, molt durador, contra microorganismes, virus, bacteris i fongs.


 L'Ajuntament completa la primera fase de desinfecció del poble i platja amb una segona fase que és complementària a la primera. L'alcalde Sergi González ho ha publicat en el seu facebook on entre altres imatges es veu que s'esta dedicant exhaustivament el treball en residències, que són llocs més sensibles per les persones majors, i també els llocs públics municipals i supermercats on acudeix més gent.


Bàsicament en aquesta fase:
 

👉 Una empresa especialitzada està aplicant un producte específic contra microorganismes, virus, bacteris i fongs.
 

👉 El producte té un efecte de mitja durada (aproximadament 90 dies independentment de l'oratge que faça una vegada aplicat).
 

👉 S'està actuant sobre zones estratègiques i de major concurrència de persones.
 

👉 En tot moment estem coordinats amb l'empresa concessionària de neteja SAV i amb la Brigada Municipal.
 

👉 L'objectiu és reduir la càrrega viral a Tavernes.
 

👉 Les tasques s'estan duent a terme durant el dia de hui i acabaran demà.




➡️ Des de la responsabilitat i la informació estem prenent les mesures necessàries per a tindre les màximes garanties de seguretat sanitària a Tavernes.