L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 22 de març del 2020

L'oratge per avui i demà dimarts: Continuaran les pluges



Al llarg del dia d'ahir i avui, tal com van dir les previsions hem tingut pluja, però no gran casa. Així ahir a Tavernes les pluges arreplegades foren entre 12 i 20 litres segons punts del terme i avui han estat entre 5 i 8 litres fins a les 20 hores, quan escrivien aquesta notícia. Els vents han estat moderats de grega, i les temperatures sense canvis.

Demà continua una situació semblant. AEMET ha activat l'avís groc des d’aquesta vesprada de diumenge  fins dimarts inclòs al nostre territori (vore mapa superior) però les pluges seran un màxim fins a 20 litres hora i acumulats de 60 litres màxim en 12 hores.

I és que les previsions dient que els pròxims dies seguirem amb un ambient molt variable i inestable per la successió de gotes fredes que ens aniran visitant. Heu pogut vore que DANA no vol dir pluges torrencials.



Ara mateix tenim el nucli d'una gota freda sobre la nostra vertical, però n'esperem una altra per a demà i dimarts, que coincidirà amb temporal de llevant que serà breu, però intens. Es preveuen ones que poden ser de 3 fins als 5 metres en les nostres costes durant la primera meitat del dimarts, i per tant, nous danys en les platges i, majorment les orientades a l'est. Mireu el sentit del vent els pròxims dies en el mapa de dalt.