L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 13 de març del 2020

L'Ajuntament adjudica la construcció d'un aulari en la primera planta de l'Escoleta Municipal "Víctor Calatayud"

L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat a l'empresa "Construcciones Rafael Zarzoso SL" la construcció de dos aules, més els serveis complementaris, en la primera planta de l’edifici de propietat municipal on s’ubica l’Escola Infantil “Víctor Calatayud”, al carrer Mare de Déu dels Desemparats.

L'adjudicació s'ha efectuat per un valor de 90.411 euros, impostos inclosos, i l'adjudicatària ha estat la que ha ofert la millor relació qualitat-preu entre les 6 empreses que es presentaren al concurs públic. La duració de l'obra serà de tres mesos a partir del moment que s'efectue l'acta de replanteig i inici de l'obra. A partir de l'adjudicació, l'empresa ha de presentar el "Pla de Seguretat i Salut en el treball" en un termini de 10 dies.




El projecte adjudicat per l'Ajuntament de Tavernes compren construir l'aulari que ocuparà una part de la primera planta de l'edifici de l'Escola Municipal Víctor Municipal (vore plànol primer, color verd) per donar solució a la demanda de dependències de la localitat.



El projecte contempla la habilitació de dos aules de 45 m2, un despatx d'administració-sala de professors, més serveis adaptats. A més a més, s’instal·larà un ascensor adaptat per a contribuir a l’eliminació de barreres arquitectòniques de l’edifici.

L’obra s'ha licitat, com ja hem informat, per procediment de concurs públic en la PCSP, d’on hem extret tota la informació i plànols,


Nota: Elaboració pròpia on s'ha simplificat els plànols obtinguts de la PCSP per facilitar la millor comprensió al lector.