L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 5 de març del 2020

La falla Prado ja té nova carpa on desenvolupar les activitats falleres

 

Avui dijous, a les 9 del matí començava el muntatge de la carpa que la falla Prado ha hagut de cercar després que el fort vent del passat dilluns, amb ratxes sobre 80/km hora, destrossara la carpa ja muntada de la falla.


A les 9 del matí començava el muntatge

La comissió que presideix Juanvi Sansaloni s'ha mogut amb celeritat i promptitud per solucionar el greu problema i en pocs dies ha  aconseguit buscar una empresa de lloguer de carpes, signar el contracte, i que avui dijous al llarg del matí els treballadors de l'empresa muntara la nova carpa. 


Les fotografies que us oferim presenten dos moments distints, el primer aquest matí uns minuts després de les 9 del matí, quan iniciaven el muntatge, i l'altre passades les 12 del migdia, quan la carpa ja començava a prendre forma definitiva i faltava ben poc per al seu muntatge total.

La nova carpa és a partir d'avui una realitat i la comissió de Prado podrà mantenir sense problemes la programació d'actes prevista. Al final tot ha quedat en un esglai, un malson del qual la falla ha despertat i ha pogut solucionar, amb la qual cosa una vegada més s'ha demostrat que quan hi ha una adversitat de l'oratge, els fallers i falleres sumen esforços per fer que la festa continue.