L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 21 de març del 2020

Actuació del taller "Et Formem" en els ullals Gran i Penyetes



Els alumnes de l’especialitat de forestal del Taller "Et Formem" dins de la tasca que té programada el taller de millora i manteniment d'espais verds del nostre terme, van dur a terme fa unes setmanes actuacions d'aquesta classe en la zona de l’Ullal Gran i ullal de les Penyetes.



Un dels treballs ha consistit en la retirada de la tanca de protecció de fusta que es trobava en males condicions, a més dels cartells informatius que han estat retirat per reparar i tornar-los a col·locar desprès. A més a més, s’han desbrossat i arreglat les bardisses eliminant les branques trencades pel vent.


Dins de les tasques, i per tal de formar correctament els alumnes, es va efectuar una pràctica d'arreplegada de llavors en un altre dels nostres espais singulars, els voltants del jaciment de la Cova del Bolomor, unes llavors que després se sembren al viver del taller i es fa un seguiment del procés de creixement.  Les espècies vegetals sembrades han estat el garrofer (Ceratonia siliqua) i el rusc (Ruscus aculeatus).