L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 11 de març del 2020

Ahir es presentava la campanya "6 Falles 1 Festa" que, com la resta d'actes fallers, haurà d'ajornar-se


Ahir, amb la presència de l'alcalde Sergi Gonzalez, i les regidores de Festes, Encar Mifsud, d'Igualtat, Noe Alberola i de Medi Ambient, Mònica Palomares, es va presentar en el Saló de Plenaris de l'Ajuntament la campanya "6 Falles, 1 festa"  impulsada per la regidoria d'Igualtat des de l'any 2018, a la qual s'ha sumat en aquesta tercera edició la regidoria de Medi Ambient.


Aquesta campanya es presentava, per tant,  amb un marcat component transversal, en ser fruit d'una col·laboració entre les àrees d'Igualtat, amb la lluita contra la violència i discriminació masclista,  i de Medi Ambient, amb les iniciatives de reciclatge o d'atenció als animals impulsada per aquesta àrea.


L'àrea d'igualtat vol aconseguir dins de la campanya "6 falles 1 festa"  objectius tan lloables com aconseguir "Una festa lliure de violència i agressions sexistes", "Una festa inclusiva i sostenible" o "Una festa on tots tenim cabuda, en definitiva, plena de respecte".


Els assistents a la presentació van ser obsequiats amb un mocador violeta, al·lusiu al eslògan "Tavernes per la igualtat" mentre es lliuraven a cada falla 1000 gots, a més d'altres elements, cas de cartells al·lusius a la campanya.

La regidoria de Medi Ambient, per la seua banda, va oferir a cada falla 15 contenidor per poder reciclar, així com tríptics i cartells sobre com reciclar a més d'altres sobre conselles de com actuar amb els coets davant xiquets, persones i mascotes.



Malauradament després de la presentació, arribava la noticia de la suspensió de les falles acordada pel govern amb la qual cosa la campanya haurà de patir, com a tal campanya institucional, un ajornament, encara que la bona pràctica de lluitar per la igualtat i de la cura del medi ambient ha de ser sempre una constant en les nostres actuacions.
Informació redactada el dia després a partir del que ens van contar assistents. Gràcies per les fotos.