L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 10 de març del 2020

Cinc de les sis falles valleres han obtingut premi de la Generalitat a l'ús del valencià




Tavernes està d’enhorabona, encara que no completa del tot,  perquè un any més les comissions vallers han obtingut un gran resultat ens els premis de la Generalitat per la Promoció de l'Ús del Valencià en els llibrets de les falles. 
Cinc de les sis falles valleres han aconseguit estar en el llistat de premiats, i ha estat una dissort no poder incloure enguany la falla la Via per aconseguir el complert, com l'any passat quan fórem l’única ciutat del País Valencià que obtenia premis en totes les seus falles. 
Portada de la falla Portal, 16é premi


Segons s’ha fet públic avui el resultat dels premis dels llibrets és el següent:

16é premi Falla Portal de la Valldigna 1.600 euros

24é premi Falla Prado 1.100 euros

26é premi Falla Cambro 1.000 euros

46é premi Falla La Dula 550 euros

80é premi Falla Passeig 400 euros

Reben totes les falles la nostra enhorabona. 


Portada de Prado 24é premi

L’acte de lliurament de palets serà divendres, dia 13 de març, a les 16 hores a l'Auditori del Palau de les Arts Reina Sofía de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. L'entrada a l'Auditori és lliure i l'aforament és limitat.