L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 13 de març del 2020

Les obres del col·lector ja han arribat a l'Avinguda de la Marina

 
Les obres del col·lector de la platja ja han arribat a l'Avinguda de la Marina tal com es pot apreciar en les fotografies preses ahir dijous. Les obres s'estan duent a cap des de la passada setmana i han de servir per connectar  en aquest punt de la trama urbana el nou col·lector amb el que hi ha enterrat, més menut, davall per l'Avinguda i que fins ara no ha complert cap missió.
 
 
La previsió era tindre acabada aquesta etapa de les obres abans de Sant Josep i sembla ser que s'acomplira totalment, a no ser que el mal oratge que s'anuncia a partir de diumenge puga paralitzar les obres uns dies. 
 
 
Cal recordar que ja hi ha construït i soterrat un gran tram del col·lector, i una vegada acabat, es podran iniciar els treballs d'acabament de les obres del vial perimetral. Les obres del col·lector i les obres del vial són dos projectes distints però complementaris, i com ja hem explicat moltes vegades, van units en la seua execució, una circumstància que aprofita el fet de que l'empresa adjudicatària de les obres és la mateixa, la concessionària del servei d'aigua potable Hidraqua.

Quan tot aquest tram estiga completament acabat es podran continuar i acabar les obres ja iniciades del vial perimetral, que arrancarà en aquesta zona i amb una amplada de 18 metres i dos sentits de circulació discorrerà per fora d'urbanització fins el carrer Joan de Joanes, ja prop del canal. 

Informació pròpia