L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 4 de març del 2020

Dia de la Dona 2020: El guanyador del concurs "Dibuixant per la igualtat" es coneixerà divendres


El proper divendres, dia 6 de Març, i després de la Cursa de la Dona, en el saló de plenaris es donaran a conéixer els treballs premiats en la IV edició del concurs "Dibuixant per la Igualtat" amb la qual cosa es revelarà també la imatge del cartell dels actes dels Dia de la Dona per a l'edició del 2021.  Enguany, a més del premi guanyador hi ha un premi també per al dibuix més original que patrocina Chicorela Eventos.


Dibuix guanyador de l'any passat i que és la imatge del cartell del 2020

El jurat del concurs "Dibuixant per la Igualtat"  ha estat format per la pintora Goretti Toledo, representants de l'empresa Chicorela Eventos, la artista plàstica Xaro Bolilla i Marga Ferrandis, directora de l'Escola de Ceràmica, les quals ja s'han reunit i deliberat per determinar els dibuixos premiats, una tasca que enguany ha estat ben difícil per la quantitat i qualitat dels treballs presentats.  

Cal destacar també en l'èxit de participació la implicació del professorat i la predisposició de l'alumnat que han plasmat en el concurs de forma majoritària el desig d'igualtat real en la societat que vivim.