L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 de març del 2020

El Club Ciclista "La Valldigna" commemora els 40 anys de la seua Escola


 L’Escola del Club Ciclista la Valldigna ha complert 40 anys i el club ho ha celebrat en el pavelló Carlos Pellicer i ho ha fet coincidir amb la presentació dels ciclistes que integren l’escola del club, 15 xiquets i una xiqueta. 
 
L’acte ha servit també per a retre un homenatge a dues persones que ho han donat tot pel ciclisme i l’esport valler: l’expresident del club Salvador Talens i la ciclista (i gran atleta) Rosa Sansaloni Vercher, la primera en establir el record de l’hora femení, cosa que va fer en març del 1995, en el Velòdrom Lluís Puig de València, amb una marca de 37.884 metros recorreguts. 
 
Rosa Sansaloni, en una imatge retrospectiva
Salvador Talens, a la dreta, durant l'acte.
 
L’acte va servir per recordar tota la història i èxits de l’escola vallera, de les més antigues valencianes, i es va presentar l’equip tècnic i el nou equipament, inspirat en els primer que duien els ciclistes vallers en 1980. 
 
Un acte senzill, on van ser també protagonistes el president i el tresorer del Club Ciclista La Valldigna, Ismael Plancha i Salvador Pons, directius que porten també tota una vida dedicada al club. La presencia del regidor d’Esports, Josep Llàcer, va ser aprofitada per recordar-li que també va ser alumne de l’escola de menut i el jersei que va dur en els anys 90 va ser signats pels xiquets i xiquetes del club. 
 
 
Cal citar també la presencia dels familiars dels joves ciclistes, així com del ciclista de Bellreguard, Miquel López, alumne que va ser de l’escola i del valler Edu Llàcer.