L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 14 de març del 2020

Les falles promouen una campanya de compra de flors a les floristeries locals





La Federació de Falles en una Junta Extraordinària de presidents celebrada per a tractar les conseqüències de l'ajornament de les falles a la ciutat va decidir, entre altres mesures, iniciar la campanya "Comprar Flors" a les floristeries valleres.

Les floristeries valleres havien efectuat les compres de flors per atendre les comandes que tenien per a l'ofrena, i que havien estat anul·lades després de l'ajornament dels actes fallers pel coronavirus. La Federació de Falles, davant que les flors són un producte de curta durada, han iniciat aquesta campanya que vol ser també un ajuda al comerç local.

Aixi les floristeries valleres oferiran al preu de 7 euros (preu de cost) els ramells de flors que els permetre poder vendre els producte i recuperar la inversió feta. Com  diu la nota oficial de la Federació de Falles: Una xicoteta acció que pot ajudar als negocis locals. Et sumes?

Segons el facebook de la Federació de Falles