L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 18 de març del 2020

Ajudem els alumnes de 6é de Primaria del CEIP Alfàndec en la Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València (MICE).


Els alumnes de 6é de Primària del CEIP Alfàndec també participen enguany a la Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València (MICE), i ho fa amb un vídeo sobre "Oliver Twist", una de les novel·les més famoses de Charles Dickens. La música és original de Carles Estruch Blasco,

El vídeo, realitzat amb l'estil del teatre de titelles i amb personatges de drap, és la introducció en la història d'Oliver, un petit orfe, que només té dels pares un mocador de seda que li va brodar la seva mare quan era nen. Ens narra els anys a l'asil de la senyora Mann, els problemes amb el senyor Bumble, el bidell, el primer aprenentatge d'un ofici i com coneix el "marullero" Jack Dawkins, que l'introdueix en una de xiquets lladres.

Podeu vore el vídeo i clicar al "M'agrada" després de visionar-lo a l'enllaç

https://youtu.be/iUqDi3GEGls
La història completa és la novel·la de Dickens, i els alumnes ens demanen que, per acabar de coneixer-la, ens endinsem en el món d'Oliver Twist, amb la qual cosa motiva els xiquets i xiquetes a la lectura d'aquesta obra universal.

El MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu) és una experiència per a xiquetes, xiquets, joves, professorat i públic en general, amb pel·lícules realitzades per alumnes dins d’entorns d’aprenentatge. Va nàixer a València l'any 2013 per impulsar l’educació amb experiències als mitjans de comunicació i les noves tecnologies i s’ha convertit en un referent de l’educomunicació dins i fora d’Espanya. Disposa de dos premis, públic i jurat. 
Remés