L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 17 de març del 2020

L'oratge de demà dimecres



Avui hem tingut una jornada plujosa, això sí amb poca pluja,  amb la qual cosa s’ha complert la predicció que no tindríem una DANA com les que hem viscut fa uns mesos. Segons les dades d’AVAMET al llarg del dia s’han mesurat 11 litres a la Goleta i 18 litres al poble. Tampoc el vent ha estat tan fort i s’han mesurat ratxes de 47 km/hora en la Goleta i 37 km/hora en el poble, lluny dels 100 Km/hora que es mesuraren en la darrer borrasca Glòria.

Per demà continuarà el cel nuvolat i pluges durant les primeres hores del dia en la nostra zona, la Safor-Valldigna i les Marines alacantines. Caldrà estar pendents de la costa, amb la part del litoral sud que entra en avís groc per ones de 2 a 3 metres i vent de l’est i nord-est moderat. Temperatures sense canvis.  

L'anticicló es desplaça cap a Centreeuropa o Escandinàvia, per la qual cosa el vent de llevant ens acompanyarà uns quants dies més.

Els models de predicció assenyalen que la resta del mes de març podria caracteritzar-se per la successió d’onades d'aire fred (gotes fredes/DANAs) sobre la vertical peninsular o en els seus voltants. Si es confirma aquesta situació, tindrem un temps més fresc de l'habitual per a l'època i és possible que plujós. Farà més temps d'hivern ara que al febrer.