L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 18 de març del 2020

L'Ajuntament desinfecta la via pública i llocs on es concentra més la gent



L'Ajuntament de Tavernes en col·laboració amb l'empresa de la neteja de la ciutat està procedint a efectuar tasques de desinfecció de la via pública, sobretot a les zones on es concentra major quantitat de gent. 


El Mercat Municipal, Centre de Salut, supermercats, marquesines dels autobusos, farmàcies... són alguns dels punts més conflictius i on l'Ajuntament està posant els majors esforços per tal de contribuir a l'eradicació de la plaga del coronavirus.


Una bona mesura en la qual tots podem col·laborar seguint les recomanacions que ens estan donant contínuament, entre les quals la més important és quedar-se a casa.

Entre tots, ho aconseguirem!!! .

Segons facebook municipal