L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 7 de març del 2020

Actes i horaris de la Setmana Muntanyera del Centre Excursionista


El Centre Excursionista de Tavernes celebra a partir d'aquest cap de setmana el 48é aniversari d'existència de l'entitat amb diversos actes programats dins de la Setmana Muntanyera que comença avui dissabte, dia 7.

Aquesta vesprada, en la seu social del Carrer Sans Pere tindrà l'acte oficial de presentació de la programació preparada per la directiva que presideix Vicent Felis i que durarà fins al dia 14. 

El primer esdeveniment serà el lliurament dels premis del "XII Social de Fotografia", un concurs on es plasma l'activitat que du a cap l'entitat en totes les seus seccions i que presenta sempre una gran qualitat i actualitat en les seues imatges.  Serà a partir de les 20 hores. 


Actes i horaris