L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 6 de març del 2020

48é aniversari del CETV i celebració de la Setmana Muntayera



El Centre Excursionista de Tavernes celebra a partir d'aquest cap de setmana el 48é aniversari d'existència de l'entitat amb diversos actes programats dins de la Setmana Muntanyera que comença demà dissabte, dia 7 i fins al dia 14.

Entre les activitats programades es troben:

Dissabte dia 7: Acte de portes obertes de l'Escola d'Escalada i presentació amb el Concurs de Fotografia.

Diumenge dia 8: Tradicional Marxa Travessera des de la Font del Garrofer al barranc de la Casella (Alzira) fins a Tavernes.

Dilluns dia 9: Observació astronòmica  a càrrec de l'Agrupació Astronòmica de La Safor,  en la plaça de Rafael Chirbes.

Dijous dia 12: Xerrada sobre violència de gènere a càrrec del membre del CETV i agent de la policia local,  Àngel Palomares.

Divendres dia13: Sopar de germanor

Els actes de la Setmana Muntanyera conclouran el dissabte dia 14 amb l'assemblea ordinària de socis.

Remés