L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 8 de març del 2020

Les obres del vial i col·lector de la platja no paren ni el dissabte




Les obres del vial perimetral i soterrar del col·lector no s'aturen i ahir dissabte es treballava per tal de poder concloure aquest tram abans de Sant Josep. La planificació de les obres del vial perimetral-col·lector de la platja preveia tindre els tubs enterrats des de l’acabament de l’Avinguda de la Marina fins al carrer Joan de Joanes abans de Sant Josep. Tot apunta a indicar que s'acomplira malgrat els entrebancs que va suposar la paralització de les obres durant unes setmanes pels efectes primers de la borrasca Glòria i per problemes amb l’empresa subcontractada que duia a cap la seua execució. 



La concessionària Hidraqua ha solucionat ja els problemes de l'obra i des del passat dilluns ha passat a ocupar-se’n l’empresa local “Grau Pascual” que al llarg d’aquesta setmana ha posat el màxim interés i mitjans per accelerar els treballs, fins i tot ha dedicat més maquinària pesant
per tal d'avançar i que s’acomplesquen els terminis previstos.



Realment el treball que ve realitzant en aquesta setmana l’empresa vallera és lloable, tot i que el dilluns el fort vent no va permetre iniciar el treball com es tenia pensat. Les fotos preses ahir dissabte mateix permeten comprovar l’estat de les obres.

 

Una vegada el col·lector soterrat, les obres es dedicaran a l'asfaltat del vial perimetral, treball que s'executarà conjuntament amb la delimitació de voreres i els espais d'aparcament al llarg del vial, unes actuacions que es vol estiguen acabades abans de que es paralitze l'obra a finals de juny. Recordem que entre les condicions del contracte està no executar cap obra els mesos d'estiu per evitar molèsties als estiuejants.

 

El projecte contempla construir un vial de 18 metres d'amplada i amb circulació en dos sentits com alternativa al carrer Blasco Ibàñez, molt massificat en el trànsit. També contempla una millora general amb reurbanització del carrer Blasco Ibñez i adjacents, i construcció de col·lectors més menuts per desaiguar al general, que podria començar en passar l'estiu, quan es reprenguen les obres després del periode vacacional.

Informació pròpia