L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 20 de març del 2020

El CEIP Valldigna, de Simat, participa enguany per primera vegada als MICE


El CEIP Valldigna, de la germana localitat de Simat, ens diu que els agradaria que els ajudarem a promocionar el seu Book Tràiler per als premis MICE, la Mostra Internacional de Cinema Educatiu, cosa que fem amb molt de gust.
 
És la primera vegada que hi participen, i els cal una empenteta, que segur tots els donarem - veritat que sí?- visionant el seu treball complet perquè cada visualització sencera computa com un vot i després clicant el "M'agrada".

I quin és el treball que presenten? Doncs els dos cursos de cinqué de primària han fet un Book Trailer del llibre "Charlie i la fàbrica de xocolata" que podem vore a l'enllaç

https://youtu.be/phlMzsQtwZM
 

Els alumnes són els personatges i són qui han pintat i elaborat tot el material que hi apareix, al vídeo. Els hi desitgem molta sort, com a la resta de centres escolars de Tavernes que participen també en el MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu), experiència per a xiquetes, xiquets, joves, professorat i públic en general, amb pel·lícules realitzades per alumnes dins d’entorns d’aprenentatge que vol impulsar l’educació amb l'ús dels mitjans de comunicació i les noves tecnologies.