L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.396
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:22.658

diumenge, 1 de març del 2020

La falla La Via ha celebrat avui la 25é edició de la matinal motera


 La falla La Via ha celebrat avui diumenge la tradicional “Matinal motera” que, en aquesta ocasió, arriba a la seua 25é edició. El matí ha estat ben animat i són molts els centenars i centenars de moters de Tavernes i de totes les comarques veïnes els que hi han acudit per gaudir d’una jornada de germanor tot i que el vent ha deslluït un poc la festa i ha fet minvar la participació.



Els voltants de la falla La Via des de ben matí s’han anat omplint de motos i conductors per tal de participar en el tradicional esmorzar a la carpa amenitzat per un grup musical i en la posterior exposició de motos tant del grat dels afeccionats.
 


L'esdeveniment, com no cal dir, ha gaudit d’una perfecta organització. Són ja 25 anys de celebració i això és per si mateix una garantia de bona organització i de saber que tot està pensat i planificat perquè, un any més, haja estat tot un èxit: lloc d’aparcament, les tendes de productes relacionats en el món de les dues rodes i per als menuts, la zona de jocs al costat de la plaça de la Casa de la Cultura.



El mati ha començat en l’esmorzar a la carpa amenitzat per un grup musical rocker i un any més la comissió de la falla la Via ha rebut la visita i ha tingut el suport municipal amb la presència de l’alcalde Sergi Gonzàlez i regidors del govern municipal.
Els voltants del casal de la Falla la Via s’han convertit en un bon aparador, una vertadera parada i exposició de motos, molt concorreguda i on es podia, com s’aprecia en les fotografies, contemplar màquines de totes les èpoques i de tots els estils, ben arranjades i conservades pels propietaris.



A les 12 de migdia s’ha iniciat la marxa per Tavernes i visitar a la nostra platja. La caravana motera precedida per les motos de la Guardia Civil ha enfilat el Passeig Colom, tots conscients que és una jornada festiva i on s’ha de fer possible més que mai l’eslògan: GAUDEIX DE LA MOTO PERÒ NO ET PASSES DE VOLTES!!! A la platja parada per prendre un refresc i tornada a Tavernes. 


La matinal motera ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local de Tavernes, la Guàrdia Civil i efectius de Protecció Civil de la Ciutat i Creu Roja.