L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 17 de març del 2020

Els alumnes del taller "Et formem" de jardineria actuen al Calvari i al Parc dels Ventsl


 
Els 25 alumnes i professorat de les especialitats de forestal i jardineria del "Taller Et Formem" continuen les seues activitats de millora i manteniment dels espais verds de Tavernes i el terme municipal, amb actuacions al Calvari i al Parc dels Vents, en el casc urbà.

En el Calvari l'alumnat ha realitzat treballs de neteja i manteniment. S’han eliminat branques seques dels xiprers, s’ha desbrossat, s’han agranat tots els camins i les parcel·les i s’ha retirat de la zona tota mena de restes i brutícia.




En el cas dels treballs en el Parc dels Vents han estat la neteja, manteniment i poda d’arbres. També s’han realitzat treballs de reparació en el sistema de reg localitzat i s’ha tallat la gespa.


Tots aquests treballs corresponen a la 2ª etapa del taller "Et Formem", per a la qual l'Ajuntament de Tavernes destina els 464.109 euros de la subvenció de la Generalitat aconseguida pel govern de Compromís i que ha permés contractar durant 1 any a 25 persones que treballaren en distintes actuacions de jardineria i millora d'espais verds i paratges naturals dels nuclis urbans i termes municipal.



La tasca de la 2a etapa serà per tant una continuació de la que es va executar al llarg del passat 2019, i està previst actuacions dins de l’especialitat de Forestal en la Muntanya de les Creus, la senda de les Fontetes de Cantus, el Clot de la Font, l’Ullal Gran i de les Penyetes, la senda de la xova del Bolomor i l’ermita de Sant Llorenç de l’Alcudiola. En tots aquest indrets es realitzaran, entre d’altres, treballs de desbrossament, neteja i manteniment.


En concret, les zones d’actuació previstes són el jardí del Calvari, el Parc dels Vents, els jardins Escolars de Divina Aurora, Alfàndec i Sant Miquel, el Passeig Colom, el Parc del Molló, l’avinguda de la Marina a la platja, l’avinguda de Malta i els voltants de l'aparcament del futur Centre d’Interpretació Arqueològic de la Cova del Bolomor.