L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 21 de març del 2020

L'Ajuntament desinfectarà les vies públiques del casc urbà i platja amb l'ajut dels tractors particulars de polvoritzar


L'Ajuntament de Tavernes procedirà, a partir del dilluns, a realitzar una polvorització-desinfecció de totes les vies urbanes de la ciutat, tant al poble com a la platja. El treball es farà usant els tancs de polvoritzar d'aquells particular o entitats que se sumen a la iniciativa, a més de la col·laboració i recolzament de l'empresa SAV, responsable de la neteja.

Per tal de preparar aquesta iniciativa i que tinga el millor èxit en la lluita municipal contra el coronavirus COVID-19, l'Ajuntament ha efectuat aquesta mateixa vesprada  una reunió de coordinació, en la qual s'ha dissenyat el pla per a dur a terme aquesta tasca. La previsió inicial és disposar dilluns pel matí del material corresponent i, si l'oratge acompanya, iniciar la desinfecció el mateix dilluns per la vesprada.



A la reunió hi eren presents l'alcalde de la ciutat, Sergi González, el regidor Enrique Chofre, tècnics municipals, membres de la brigada agrària, responsables de l'empresa SAV, Policia Local, Protecció Civil i també es comptava amb la presència de l'exregidor Javi Escrihuela, en ser el primer en oferir els seus mitjans materials i humans per fer la tasca..

Segons hem sabut, la idea és que l'Ajuntament oferesca el material i seran els tractors de polvoritzar de particulars i d'entitats que vulguen col·laborar,  de manera desinteressada, a més dels mitjans de l'empresa SAV..

Segons el facebook municipal