L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 15 de març del 2020

PLENARI MARÇ 2020: Compromís afirma que treballa per solucionar els problemes dels clubs esportius


El govern de Compromís, en intervenció en el plenari del regidor responsable d’Esports, Josep Llácer (foto superior) responia a l’acusació feta pel PP amb la negació de tindre qualsevol falta d’interés en solucionar els problemes  d’instal·lacions per a entrenes del Club d’Halterofília o les millores en el pavelló multiusos per al club de patinatge.



Josep Llácer recordava al PP la situació del pavelló multiusos i acusava al PP de ser causant de la situació actual en haver construït el pavelló en sòl inundable i sense tindre cap permís de Confederació, igual com va fer en la urbanització El Vergeret.

Llacer qualificava l'obra irregular del pavelló com “l’empastrà del PP” i recordava que l’Ajuntament va haver de pagar una denuncia per eixa construcció del PP en sòl inundable i “gràcies a que no ens ha obligat (la Confederació) a la seua demolició”.



El regidor de Compromís indicava que el govern municipal treballa per donar una solució i els clubs són sabedors de les iniciatives municipals. Ací recordava que l’Ajuntament construirà un pavelló per a l’halterofília amb ús d’una pista de pàdel annexa a la piscina coberta, una obra el projecte del qual com es va dir en el seu dia es contemplarà dins del projecte d’acabament de les obres de la piscina.



Sobre el pavelló multiusos indicava que l’Ajuntament treballa de fa anys per donar una solució a la irregularitat urbanística, però que això no havia impedit un conjunt de millores en el recinte per a facilitar la pràctica esportiva. “No són totes les millores que voldríem, però son les que podem donar” concloïa Llàcer.

Aquesta va ser la intervenció del regidor