L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 11 de març del 2020

L'Ajuntament firma els convenis de col·laboració amb les entitats i associacions locals

 


Presidit per l’alcalde Sergi González, va tindre lloc ahir l'acte de la firma dels convenis de col·laboració de l'Ajuntament amb les entitats i associacions local. La firma va comptar amb la presencia dels regidors del govern municipal de Compromís responsables de les àrees de gestió implicades, que junt amb l'alcalde van signar els 35 convenis que l’Ajuntament ha acordat amb les entitats i associacions integrades en el poderós teixit associatiu valler per aquest 2020.

 
 

 
El total dels convenis signats té un import en ajudes municipals de vora 290.000 euros, quantitat que no ha sofert cap variació en haver-se prorrogat per enguany el pressupost que va regir a l'Ajuntament el 2019.

La signatura de convenis per part de l’Ajuntament de Tavernes amb les entitats, associacions culturals, clubs esportius i ONGs locals va tindre lloc en el saló de plens del consistori valler i, com ja ha passat en anys anteriors, va constituir un acte especial per reunir als màxims representants de les entitats i associacions valleres i ser també qui reaferma el compromís de l’Ajuntament en la xarxa associativa de la ciutat.



La firma dels convenis és un reconeixement al gran treball que fan les associacions, ONGs, clubs esportius i entitats en el municipi i que col·laboren activament en aconseguir que, any rere any, Tavernes siga una ciutat viva, atractiva i amb una oferta d’activitats envejable.

Per banda de l'Ajuntament, la dedicació de vora 290.000 euros és l'afirmació de l'aposta decidida pel teixit associatiu valler. L’acte es va tancar amb la tradicional foto de família dels representants de les entitats assistents.

Informació i fotos d'entitats assistents. Ni facilitada ni informada per a res pel govern municipal.