L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 11 de març del 2020

Demà dijous: Xerrada "No a la violència de gènere" en el Centre Excursionista de Tavernes



El Centre Excursionista de Tavernes dins de les activitats de la Setmana Muntanyera i per tal de celebrar la recent jornada del Dia de la Dona ha organitzat una xerrada en la seua seu social del Carrer Sant Pere 49 sota el títol "No a la violència de gènere".

La xerrada serà el dijous, dia 12 de març, a les 19'30 hores i serà impartida per Àngel Palomares, membre del CETV i agent de la Policia Local que compta amb una sòlida formació professional en tot allò tocant a la violència de gènere.

En l'acte es projectarà un vídeo confeccionat pel conferenciant on s'il·lustrarà el motiu de la conferència i quines actuacions cal tindre davant agressions masclistes de gènere, a més d'altres situacions que es poden produir en la societat, tant en el món de la parella com entre la joventut.