L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 25 de març del 2020

MOLT IMPORTANT: L'Alcaldia informa de l'actualització de mesures preses en la lluita contra el Covid-19


L'Alcaldia informa de les mesures que ha anant prenent l'Ajuntament de Tavernes des que es va iniciar la quarantena pel Covid-19 així com les actualitzacions per fer-hi front.
 
👉 El pla de desinfecció de totes les vies públiques del poble i platja continua avançant. Demà tindrem fins a quatre equips al carrer per a intentar acabar tot. La gran majoria de la gent que està duent a terme aquesta tasca són voluntaris que estan treballant desinteressadament. SOU MOLT GRANS!! MOLTES GRÀCIES!!

 

👉 Particulars i empreses ens estan ajudant desinteressadament en la preparació de màscares i roba de protecció, cosa que també és molt d'agrair. MIL GRÀCIES!!


👉 L'empresa concessionària de neteja continua amb les tasques de desinfecció del mobiliari urbà, parcs i jardins.


 
👉 El Servei d'Ajuda a Domicili (SAD) amb la col·laboració de Creu Roja i Càritas continua funcionant amb molt bona acollida per part dels usuaris. Aquest servei es presta durant 12h al dia de dilluns a divendres. També em comenten des del departament de Serveis Socials que en el cas que la cosa es complicara i es necessitaren més recursos s'habilitaria tot allò que fóra necessari. 

Telèfon 670 259 322.


👉 La psicòloga d'atenció a les famílies i a la infància també està funcionant i tenint molt bona acollida. 

Telèfon 96 282 11 42.



👉 Des de Serveis Socials de la GVA ens han informat que han rebut EPIs (Equips de Protecció Individual) i que van a fer la distribució prioritzada pels diferents pobles que en necessiten. Esperem rebre'ls com més prompte millor.

👉 L'ajuntament ha restringit totalment l'atenció presencial.

- Només s'atendrà amb cita prèvia al telèfon 96 282 40 15 o bé a l'email info@tavernes.org

- També via seu electrònica https://tavernesdelavalldigna.sede.gva.es

👉 Tenim en marxa el Comité de Coordinació per a la Seguretat Municipal amb els responsables de Tavernes en matèria de seguretat ciutadana i dirigit per mi mateix. Dia a dia compartim informació d'incidències i les solucionem.



👉 Des de la Regidoria de Sanitat estem en permanent contacte amb el Centre de Salut per transferir-nos la informació sensible respecte al virus i prendre les mesures corresponents, si escau.

👉 Estem a punt de publicar una actualització del nou calendari fiscal que flexibilitza terminis i resol dubtes que ens ha comunicat la ciutadania.

👉 Respecte a mesures econòmiques per intentar reduir l'impacte que puga tindre aquesta crisi en la societat vallera no podem anunciar res de moment. El primer és que acabe tot açò i mentrestant valorar les diferents possibilitats, cosa que ja s'està fent.


  👉 Tenim un pla per gestionar els serveis pagats a l'Ajuntament i que no s'estan prestant per imperatiu legal (com per exemple l'ocupació de via pública per part de bars i restaurants). Donarem més informació una vegada es declare l'alçament de l'estat d'alarma i tinguem més dades.

👉 Des de la Regidoria de Personal es continua convocant el Comité de Seguretat i Salut per dur a terme totes les mesures necessàries per a garantir la seguretat de tot el personal de l'Ajuntament.


👉 S'ha habilitat una infraestructura informàtica a l'Ajuntament perquè els funcionaris puguen desenvolupar la seua tasca a distància (teletreball) i que l'impacte en el funcionament normal siga el menor possible.

 L'alcalde agraeix la col·laboració ciutadana

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, ha aprofitat l'oportunitat per a donar les gràcies a tots els veïns/veïnes que han entés la situació i estan aportant tot el que poden amb la intenció de fer un front comú al COVID-19. 

Textualment ha publicat: "Malauradament hi ha gent que no ho entén així i s'està dedicant a generar malestar. Valdria més que eixa energia la invertiren en ajudar i no en fer posts desafortunats des del sofà de casa.

Molt d'ànim i molta força Tavernes!!! Seguim!!".

Reproducció textual del facebook de l'alcalde. Les fotografies són nostres