L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 17 de març del 2020

L'Ajuntament informa: La Conselleria d'Economia ha habilitat un telèfon per a atendre els dubtes d'empreses, autònoms i comerços

 
 
L'Ajuntament de Tavernes informa en el seu web:
 
La Conselleria d'Economia Sostenible ha habilitat per a atendre els dubtes d'empreses, autònoms i comerços el telèfon 
 
900 35 31 35

El telefon està operatiu des d'ahir dilluns a  migdia, durant les 24 hores del dia, per a resoldre tots aquells dubtes d'índole laboral o empresarial que els sorgisca a empreses, comerços i persones autònomes de la Comunitat Valenciana.

"Estem en un moment delicat, d'incertesa on el motor d'aquesta economia que són les empreses, autònoms i comerciants necessiten respostes i molta informació", ha assenyalat el Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent.

Al telèfon 900 35 31 35 habilitat per la Conselleria d'Economia Sostenible els operadors tractaran de resoldre el major nombre de dubtes possibles.

En cas que la resposta no poguera ser immediata, per les particularitats o especificitats de la pregunta, l'interessat pot deixar el seu correu electrònic i s'enviarà la resposta com més prompte millor.

El conseller Climent ha fet una crida a la "calma i a la serenitat". Des del seu departament s'està fent un gran esforç per a intentar pal·liar, en la mesura de les possibilitats, l'impacte que el COVID-19 tindrà en l'economia i el teixit productiu valencià.