L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 10 de març del 2020

Molts vallers i valleres gaudiren ahir de l'observació astronòmica organitzada pel CETV




L'observació astronòmica  organitzada pel CETV én col·laboració amb l'Agrupació Astronòmica de la Safor celebrada la nit d'ahir dilluns en la plaça del escriptor Rafael Chirbes va ser tot un èxit en comptar amb una gran participació.


Tal com es pot vore a les fotografies preses durant uns moments de l'activitat, a les 20 hores i minuts abans d'iniciar-la  ja hi havia un gran nombre de persones esperant per a observar els estels i planetes en els telescopis de l'Agrupació Astronòmica de La Safor.


Els assistents van poder primer fer una atenta observació del planeta Venus i ja a partir de les 20'30 hores el nostre satèl·lit, la Lluna.

Els socis del CETV i en general els veïns i veïnes que hi van assistir van gaudir de l'observació de l'univers i de les explicacions del professor Enric Marco i dels membres de l'Agrupació Astronòmica de la Safor.


Aquesta activitat, dirigida a tots els vallers en general,  s'emmarca dins de la programació que el CETV realitza en la 48a Setmana Muntanyera que es desenvolupa al llarg de la setmana.

Remés