L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 14 de març del 2020

Concert Sant Josep 2020: Una actuació que vol ser d'ànims a tot Tavernes


Els alumnes de l'Escola de Música de la Societat Instructiva Unió Musica de la nostra ciutat eixiran al balcó, finestra o portal de sa casa per interpretar l'Himne a Tavernes i el pasdoble "Els Poblets" el dia 19 de març, Dia de Sant Josep,  a les 12 hores de migdia.



"No es pot deixar que la musica un dia com aquest deixe d'omplir els carrers de la ciutat", diu la nota que ens han enviat en la qual animen a la població a que s'hi apunte i isca als balcons per cantar l'himne valler.

Agraïm la remesa del cartell