L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 23 de març del 2020

L'Ajuntament inicia la desinfecció de carrers


Aquesta vesprada, tal com estava previst, han començat els treballs de desinfecció dels carrer del poble. L'objectiu és impedir al màxim possible la propagació del Covid-19 : L'acció iniciada aquesta vesprada, i que es perllongarà alguns dies pels carrers del poble i la platja, és un complement del treball que es va duent des de fa dies de desinfectar edificis i espais públics, supermercats, mercat municipals, etc.
.

El mateix alcalde Sergi González ha estat present en el moment de l'inici per tal de comprovar el treball. La polvorització dels carrers en material desinfectant s'esta efectuant amb tractors i cubes també de particulars, entre ells l'exregidor de l'Ajuntament, Javier Escrihuela, que participa en les tasques. 


L'alcalde ha emés en directe en el seu perfil de facebook un moment del treball per tal que tots els veïns i les veïnes comproven la tasca que s'està duent a cap des de l'Ajuntament.






Informació basada en facebook Ajuntament i de l'alcalde Sergi González