L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 24 de març del 2020

L'Ajuntament a través del Servei d'Ajuda a Domicili ajuda a persones majors dependents, soles a casa i sense famíliars



La regidora responsable de Serveis Socials, Noe Alberola, ha confirmat que els veïns i veïnes de Tavernes "fan un ús responsable del Servei d'Ajuda a Domicili (SAD). Els i les usuàries els ho agraeixen quan les veuen aplegar".


La regidora ha recordat en el seu perfil de facebook que "el servei s'ha posat a disposició de la gent major o depenent que ho necessite. S'està fent torns de 12 hores, de dilluns a divendres, per atendre a la població més vulnerable".

El servei d'Ajuda a Domicili (SAD) es du a cap coordinat Servei Socials amb Càritas i Creu Roja i solucionen també altres mancances que sorgeixen en la població vallera en aquests moments tan difícils per a totes i tots. 



"Vull donar les gràcies als i les voluntàries que s'han oferit per ajudar al SAD en aquestes tasques. Si arribat el moment, fora necessari el Departament contactarà per coordinar-se amb elles. El meu aplaudiment va per elles, els i les que estan al carrer, els i les que gestionen el servei. Tenim uns professionals molt grans" ha indicat Noe Alberola.



Tal com vam informar, l'Ajuntament a través del Servei d'Ajuda a Domicili (SAD) de la regidoria de serveis Socials i amb la col·laboració de Càritas i Creu Roja, presta el servei d’ajuda a persones majors dependents, soles a casa i sense familiars, i s'encarregarà de fer-los la compra de queviures o d'anar en el seu lloc a la farmàcia pels medicaments.


Telèfon de contacte: 670 259 322