L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 de març del 2020

L'iboga Sumer Festival a poc a poc completa el seu cartell


 A poc a poc, com un degoteig incessant, Iboga Summer Festival 2020, va omplint el seu cartell per a l’edició del 2020.  “Skarra Mucci” i “Manudigital”, dos pilars fonamentals de l’escena jamaicana arribaran per primera vegada per fer ballar als assistents al ritme d’un bon raggamuffin: “Skarra Mucci” de la vella escola i Manu, amb tota mena d’artilugis per a fer musicar. També la banda multicultural Rotfront es presenta per primera vegada al festival.

Dos incorporacions més a un cartell que encapçala Goran Bregovic, al costat de formacions com "Vandal" i "Billx", Äl Jawala, La Fanfarria del Capitán i Cristosaurio, i que es desenvolupara el pròxim estiu,  del 22 al 25 de juliol, a la platja de Tavernes.


“Iboga Summer Festival" va, a poc a poc, confirmant noves incorporacions, i en els seus mitjans a les xarxes anuncia que encara està pendent de confirmar-ne més , que se sumaran als ja anunciats músics internacionals com el serbobosni Goran Bregovic, els italians Talco, Eskorzo, les argentines La Yegros, la nigeriana Nneka, els francesos de La P'tite Fumée, Sara Hebe,  Kumpania Algazarra i la Senyora Tomasa.


A destacar, el xou de Vandal amb Billx, d'una durada sobre les 3 hores. Els dos, amb la seua energia il·limitada, mai no passen desapercebuts i deixen sempre la seua petjada en el públic fidel que acudeix a veure'ls.

Altres grups del cartell són la formació franco-alemanya Äl Jawala, una banda pionera de l'escena contemporània dels ritmes dels Balcans, primers a combinar ritmes urbans amb instruments de vent salvatges i orientals. Igualment s’anuncia la presència de la banda madrilenya Cristosaurio, amb música que es pot descriure com un ska mestís "molt ballable, enfocat al directe.


I també ens visita la banda argentina La Fanfàrria del Capità, creadora de la fanfàrria llatina, gènere que fusiona folklore d'origen balcànic amb ritmes llatins, que presentaran en Iboga Summer Festival 2020 el seu últim treball "Magias de hoy".  També el francés Guts presentarà el so innovador en format DJ Set, mentre es gaudirà amb el directe la Dame Blanche i amb l’actuació de “New York Ska-Jazz Ensemble” , un dels grups mes reconeguts de ska a l’escena jamaicana.




Un gran cartell, amb uns grans noms i referents de la música amb una gran varietat d’estils i amb sons balkan, ska, 'hardtek' i 'raggatek' per a completar el programa de la vuitena edició del festival que arranca amb la voluntat de seguir mantenint els 50.000 espectadors que van assistir al festival en l’edició passada, tot i que l’organització ja afirma que es respira un bon ambient i bon ritme de vendes.