L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 10 de març del 2020

PLENARI MARÇ 2020: L'Ajuntament reconeix el treball de Maria Encarna Gimeno Bono en la seua jubilació


L'Ajuntament de Tavernes va retre ahir un homenatge de reconeixement a la tasca realitzada durant 37 anys en l'Ajuntament per la funcionaria Maria Encarna Gimeno Bono, l qual ha exercit la seua funció adscrita majorment a l'àrea de la Hisenda Municipal fins la seua jubilació, fa poc de temps.


L'alcalde Sergi González li ha lliurat una placa commemorativa en l'acte que va tindre lloc previ al desenvolupament dels punts del plenari ordinari de març celebrat anit.


Els portaveus dels grups municipals van lloar la dedicació, el tracte afable i amable i la disposició que sempre ha tingut a prestar la seua col·laboració en las tasques pròpies dels regidors municipals, alhora que li desitjaren molta sort en l'etapa de la vida que ha iniciat després de la jubilació.

La nostra enhorabona.