L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de març del 2020

Ajudem el CEIP Magraner en la participació al MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu)


El CEIP Magraner participa un any més en el MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu), una experiència per a xiquetes, xiquets, joves, professorat i públic en general, amb pel·lícules realitzades per alumnes dins d’entorns d’aprenentatge. Hi ha dos premis, públic i jurat, i el col·legi va guanyar l'any passat el premi del jurat.

La participació d'enguany és un "booktrailer" elaborat per l'alumnat de 5é de Primària sobre el "Lazarillo de Tormes" per al qual han creat creat la lletra, l'han cantat i l'han enregistrat però.... interpretada amb llenguatge de signes!. Una experiència educativa i social novedosa que conjuga la música amb la inclusió, i que la podeu visualitzar en l'enllaç:

Cal reproduir el vídeo, i clicar més gusta perquè compte com a vot per al premi del públic. Així que anem tots i totes a ajudar al centre valler: una reproducció és un vot.

El MICE va nàixer per impulsar l’educació en un moment en que l’obtenció del coneixement també es realitza amb experiències on té cabuda els mitjans de comunicació i les noves tecnologies. Va ser creat a València l’any 2013 per l’Associació Cultural Jordi el Mussol  i s’ha anat alçant com un referent de l’educomunicació dins i  fora d’Espanya.

Agraïm al centre la informació