L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 de març del 2020

Un ban de l'Ajuntament informa de la suspensió i ajornament de les falles


L'Ajuntament de Tavernes informa que, per decret de Presidència de la Generalitat Valenciana, queden ajornades les Falles a tot el territori valencià, alhora que s'indica que el mateix alcalde, Sergi Gonzalez, ha informat personalment als responsables de cada comissió fallera de la ciutat.

Tal com es pot llegir en el ban d'alcaldia, es modifica el caràcter inhàbil del dia 18 de març de 2020 (vespra de Sant Josep) i per tant passa a tindre el caràcter de dia hàbil en deixar de ser Festa Local.