L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 25 de març del 2020

L'Ajuntament continua les tasques de desinfecció dels carrers del poble

 
L'Ajuntament de Tavernes va continuar ahir per la vesprada la tasca de desinfecció dels carrers de Tavernes. I una vegada més han estat els nostres lectors qui s'han encarregat de fer-nos arribar fotografies, i fins un vídeo, de moment diversos de l'actuació en carrers de Tavernes.


 
 
La iniciativa ha estat ben acollida pels vallers i així ens ho diuen quan ens envien les fotografies. Aquesta iniciativa, com a Tavernes, també s'efectua en molts punts d'Espanya. 



Així des de fa uns dies, i coincidint amb l'increment i expansió de la Covid-19, és rara la comunitat on els agricultors s'han sumat a la lluita contra la propagació del coronavirus. A Tavernes, l'exregidor Javier Escrihuela col·labora amb l'Ajuntament, de manera totalment desinteressada, tant en el treball de polvoritzar com en la prestació del tractor i equipament. 



Com permeten comprovar les imatges, la polvorització es fa pels carrers amb un material desinfectant i no es fa de manera improvisada, doncs per dur a cap el treball tal com vam informar en el seu dia va haver una reunió a l'Ajuntament on es va planificar tot el recorregut pel casc urbà i per la platja.