L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 de març del 2016

La falla la Dula la gran guanyadora a Tavernes en les falles 2016


Alegria en la Dula
Passeig 2n premi
La Falla la Dula ha estat la gran guanyadora de les Falles 2015 de Tavernes en haver aconseguit el 1r premi de les falles gran i el segon en l'infantil. A més, la falla que presideix Juan José Martí Muñoz i el seu fill Hugo Martí en la infantil, han aconseguit el premi "Enginy i gràcia" de  monument gran i també el premi a l'equilibri del monument gran i el millor ninot indultat gran. 

No cal que us diguem la cara de satisfacció de la fallera major Rosana Ausina i Escrihuela i de Neus García i Escrihuela, la fallera major infantil, en el moment de pujar pels banderins i que convertia, globalment, la Falla la Dula com a la millor falla de Tavernes 2016.

La nostra enhorabona.

I també el content de la Portal
La Dula 2n premi infantil

I també felicitar la Falla Portal de Valldigna per eixe primer premi de les falles infantils i sobre tot a la seua fallereta major Júlia Felis i Grau i president infantil Vicent Blasco i Escrihuela. 


El lliurament de les distincions i banderins ha estat presidida per la fallera major de Tavernes, Ana Benavent, acompanyada de l'alcalde, Jordi Joan, com a president nat de la FdeF Tavernes, Salvador Talens com a president, la regidora de festes, Encar Mifsud i la Cort d'Honor de la Fallera Major.

Falla Dula 1r premi falla gran
Falla Portal 1r premi falla menuda
RESUM DE PREMIS


FALLES GRANS 

1: Dula
2: Passeig
3: Portal
4: Via
5: Prado
6: Cambro

 FALLES INFANTILS 

1. Portal
2: Dula
3: Via
4: Prado
5: Passeig
6: Cambro



Enginy i Gracia Falla Gran: Dula

Enginy i Gracia Falla Infantil: La Via

Crítica Local: La Via 

Ninot indultat Falla Gran: Dula

Ninot indultat Falla Infantil: Via



ÚS DEL VALENCIÀ

1: Portal
2. Via
3. Cambro

8 comentaris:

Anònim ha dit...

El premi a la critica local no te perque donar-lo un jurat de fora que no sap res del poble i que passa per ací. La crítica del Cambro i la Dula era millor i més segons la realitat i imparcial, coses bones i coses roins.

Anònim ha dit...

Vixca la Dula. La millor

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Dula!!
Visca la Falla Portal!!
Visquen les Falles de Tavernes!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si no estem mal informats el Premi a la Crítica Local no el dóna el jurat que envia la JCF, sinó persona (o persones) del poble que sembla ser elegeix la FdeF de Tavernes per valorar aquest aspecte faller. I sembla ser que tradicionalment corre a càrrec del corresponsal d'un periòdic provincial. Si estem errats i en honor a la veritat ens rectifiqueu, per favor.

Anònim ha dit...

Cotorra, tens raó en qui s'encarrega del premi de la crítica. És del poble i que sap el que passa al poble. Qui pense lo contrari que s'informe abans. Per evitar ofenses gratuites

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies. De tota manera hem dit que és del poble, no hem dit en cap moment que sàpiga el que passa en el poble. Nosaltres, com algú ja ha dit, considerem més ecuànime la crítica que han fet Dula o Cambro que la premiada, on nomes prima el pal al govern.
Ara, si es premia a qui més pal dona al govern de torn, sense entrar en altres valoracions, està ben donat. Cal ser més elegants, pensem, però igual estem equivocats.
De tota manera, per a gustos, colors.

Anònim ha dit...

La critica de la Via està molt graciosa i sobre tot el "cómic" on els personatges estàn molt ben dibuxats.

Anònim ha dit...

Una còpia de totes les crítiques dels dos "diaris" del PP de Tavernes. Molt poc original.