L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

dijous, 17 de març del 2016

ACUDE crema la seua falla

 
L'Associació ACUDE ha cremat la seua falla i ho ha fet amb la presència de la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, i d'altres regidors del consistori. I com no, també la falleta d'ACUDE va rebre la visita de la fallera major de Tavernes, Ana Benavent, i del president de la FdeF, Salvador Talens, acompanyats de la Cort d'Honor i altres fallers.

La falla formada per caixes amb escrits dins de les persones depenents i dels voluntaris. I l'atracció de veure un gran cartell de l'actor Richard Gere que va ser un total èxit: Molta gent fent-se fotos tipus fotocall, de fet es va indultar per petició popular.

També el local es va decorar amb una mascletada aèria fictícia.

La festa, de gran alegria per a les persones depenents i familiars, va acabar amb una "picadeta" als assistents. Un acte entranyable i de molt de valor social pel compromís que té ACUDE amb les persones depenents i la gran ajuda que presta als familiars.