L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 22 de març del 2016

Excursió al Racó de Joana i a l’Ullal Gran

El grup Econatura Valldigna, amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes, ha organitzat una excursió que recorrerà alguns dels paratges naturals del municipi, com són el Racó de Joana i l’Ullal Gran i de les Penyetes.

En total són dos les excursions programades, una este dijous 24 de març, i la segona el diumenge 17 d’abril. L’eixida tindrà lloc a les 9.30 hores des de la plaça Major.

La dificultat de l’activitat és moderada i té una durada aproximada de quatre hores. En arribar a l’Ullal Gran es realitzarà un taller de plantes aromàtiques i medicinals. El preu de l’excursió és de 2 euros per a adults i xiquets majors de 14 anys i, a més, els participants que vulguen podran comprar una caixa de productes ecològics a un preu de 10 euros.

Les persones que vulguen participar en l’excursió hauran d’inscriure’s prèviament enviant un correu a econaturavalldigna@gmail.com o telefonant al 645 998 588.