L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 7 de març del 2016

Qui som els valencians? Un vídeo sobre la nostra història

Aquesta reflexió animada és el resultat de mesos de treball de la productora audiovisual Granissat, que ha contat amb l’assessorament del historiador Vicent Baydal i la veu en off de la periodista Amàlia Garrigós. 

Al voltant de la pregunta “qui som els valencians?”, el vídeo fa un repàs històric des de la fundació del Regne de València al segle XIII, fins als nostres dies en poc més de huit minuts. 

Pretén esquematitzar les diferents sensibilitats identitàries dels valencians i els conflictes entre elles al llarg del temps, per acabar apel·lant a la unitat amb la finalitat de decidir en consens “qui volem ser en el futur?”.