L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 25 de març del 2016

Divendres Sant... Quin dolor!!!


Així, però en castellà : "Viernes Santo, que dolor" comença una de les cançons tradicionals de Tavernes referida al Divendres Sant o Divendres de Passió, i que abans solien cantar les dones en les celebracions litúrgiques pròpies d'aquests dies, sobre tot al Calvari.
 
Nosaltres, els vallers i valleres, també tenim el nostre particular Calvari i la nostra particular passió amb un conjunt de conciutadans (¿val la pena nomenar-los així?) que a més de no ser capaços de respectar les mínimes normes cíviques, damunt ho fan en dies tan assenyalats i festius com avui, Divendres Sant, quan saben que, per ser festa a la ciutat, una sèrie de serveis no s'hi ofereixen.
 
 Quin dolor veure com hi ha conciutadans que no es regeixen per cap norma cívica i d'educació i fan el que es dóna la gana, siga el dia que siga, i en el lloc on siga. ¡Es necessita tindre coratge per ser tan bruts i deixar a la porta de Sant Pere els trastos que veieu en la foto!. 
 
Quin dolor veure com per molt que ho digues no respecten res. Quin dolor veure com no respecten la resta de veïns que procuren tindre la ciutat neta. Quin dolor veure com la incivilitat d'alguns recau sobre tota la resta de veïns, perquè al cap i a la fi, la ciutat per al bo i per al roí és de tots. 
 
 
I per acabar-ho d'arredonir, tenim també l'habitual grup de cerrils que sembla estar a l'aguait per desfer i embrutar tot seguit el que l'Ajuntament acaba de fer i de netejar. Fa nomes uns dies informàvem ací que l'Ajuntament havia procedit a netejar i pintar els espais d'oci perquè aquestes Pasqües tots en gaudirem amb les millor condicions.

La fotografia ho diu tot: recent acabat de pintar les zones d'oci de la Torre de Guaita avui ja presentaven aquest aspecte. No anem a dir res més. La fotografia ho diu tot.
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

No hi ha remei. O els pillen i els multen o no s'acaba.