L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 15 de març del 2016

L'ajuntament du a cap treballs de manteniment en el camp de futbol


Els operaris de l’Ajuntament han realitzat treballs extraordinaris de manteniment del camp municipal d’esports. Les tasques que s’hi van dur a terme són la neteja en profunditat de la superfície del camp i la comprovació de l’encolada de les juntes. També es van reomplir de cautxú tots els punts de penal i altres zones més desgastades.

Una vegada acabats els treballs, es va passar una estoreta per tal d’unificar tots els filaments del camp municipal.

Els treballs es duen a terme de manera periòdica tots els anys. Així mateix, els operaris s’encarreguen de les faenes diàries de manteniment de la gespa del terreny. Així s’aconsegueix un camp en òptimes condicions per a jugar a futbol.