L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 10 de març del 2016

La ciutat de Paterna visita Bolomor de Tavernes


 
L’Ajuntament de Paterna ha organitzat una visita a la cova del Bolomor perquè els seus veïns coneguen el jaciment arqueològic de Tavernes.La visita tindrà lloc el dissabte, 12 de març, i els ciutadans de Paterna podran conèixer l’origen del foc, les tècniques de caça i els hàbits alimentaris dels grups humans que ocupaven la cova. També participaran en els tallers didàctics. i després faran una excursió al Clot de la Font.
 
“Aplaudim la iniciativa del Museu de la Ceràmica de Paterna i del seu Ajuntament i, alhora, animem la resta de pobles de les nostres comarques que vinguen i coneguen Tavernes, la Valldigna i tot el que els podem oferir quant a cultura, paisatge, gastronomia i història”, ha indicat el regidor de Turisme de Tavernes, Josep Llàcer.
 
Cal recordar que les visites a la cova del Bolomor continuaran el divendres 25 de març i el dilluns 28 de març. Les visites són gratuïtes i el preu dels tallers és de 3 euros. Les persones interessades a participar-hi hauran de fer una reserva cridant a la Tourist Info de Tavernes de la Valldigna (telèfon 962 885 264).